SUSHI CALL BOXTEL

SUSHI CALL BOXTEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1336 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Call Boxtel. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 19:00 Hele lekkere sushi, echt een aanrader. Vriendelijk personeel met bezorgen. Ga hier zeker vaker bestellen!
17 mei 2022 om 18:03 Super kwaliteit! Echt heel tevreden over de sushi en de service!!
16 mei 2022 om 21:28 De sushi werd onder het zadel van de bezorger uitgehaald. De helft van de sushi was ingedeukt, daarnaast was de vis warm en het rook alsof iemand de rijst had gerold die net een peuk had gerookt. Echt heel vies. Alles Weggegooid.
16 mei 2022 om 19:13 Ik had de besteling gemaakt om 11.30 ik zou het om 19.30 krijgen en ik ontving het bijna 30 minuten te laat
15 mei 2022 om 22:19 Eten was erg lekker! Bestellen er vaker, verveelt nooit :-)
14 mei 2022 om 18:31 Het was heerlijk! Ik zal zeker weer bij jullie bestellen
10 mei 2022 om 16:34 Aardige jonge man de bezorger Heerlijk eten
10 mei 2022 om 11:15 Je kunt altijd op Sushi call rekenen, altijd lekker!!!!!! Met liefde bereid en dat proef je
9 mei 2022 om 21:49 Wederom hier besteld , weer heerlijk gegeten , zeker een aanrader
9 mei 2022 om 20:02 Bezorging super Eten geweldig
8 mei 2022 om 21:57 Lekkere sushi en bezorging mooi op tijd. Top!
8 mei 2022 om 11:58 Heerlijk!! Heel erg tevreden over de sushi, de klantvriendelijkheid en de aardige bezorging. Ga zeker vaker bestellen!